Reserveer nu en bel: 085-9020490

Over ons

Een oase waar u kunt genieten van spraakmakende faciliteiten waar over elk detail is nagedacht. Jules is geïnspireerd op de verbeeldingskracht van Jules Verne (1828 – 1905) die ons meeneemt op ontdekkingsreis in zijn wereldberoemde boek „De reis om de wereld in tachtig dagen.‟ Jules Verne voorzag in zijn verhalen de toekomst. Zo ook de bedenkers en ontwikkelaars van Jules die in de behoefte van de gast voorzien en telkens weer weten te verrassen.

Wij nodigen u uit in de wereld van Jules die bestaat uit een designhotel met belevingswereld kamers, een verrassend restaurantconcept met een bijzondere filosofie en een full service Event Center waar werken en genieten dicht bij elkaar komen.

Uw reis bij Hotel Restaurant Jules begint in een bijzondere ontvangstruimte waar u verrast zult worden door sprankelende verlichting en welvende loungebanken. Momenteel bevindt u zich 20.000 mijlen onder zee. Maar…… er is meer!

Bij Jules is van de lobby tot de laatste hotelkamer nagedacht over de beleving die de bewuste ruimtes uitstralen. Warmte, luxe, rust of juist Koninklijke overdaad. U waant zich in een andere wereld waar u de drukte van het dagelijks leven even achter u kan laten.

Jules beschikt over een Event Center, onderverdeeld in acht verschillende zalen, welke ieder een andere sfeer uitstralen. Een groot feest organiseren voor 650 personen is voor ons geen enkel probleem! Wenst u liever een intiem diner in ons luxueuze restaurant, dan is New York wellicht een geschikte ruimte. Om de avond compleet te maken kunt u uw bezoek afsluiten met een bezoek aan onze loungebar „Papa Bo‟s‟, om vervolgens richting uw kamer te gaan.

Hotel Jules beschikt over vijftig kamers waarbinnen tweeëntwintig verschillende belevingswerelden gecreëerd zijn. Geïnspireerd op de ontdekkingsreizen in de verhalen van Jules Verne zijn de kamers op geraffineerde wijze en met grote zorg ingericht en gedecoreerd.

Design & creatie: Mayflower Reclame