Reserveer nu en bel: 085-9020490

Home

Search

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Adults:

Children:

 

 

Searching…

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

WELKOM BIJ HOTEL HEER HUGO

Wil jij lekker wegdromen tijdens een welverdiende vakantie? Of tot rust komen na een zakelijke afspraak? Kies dan voor ontspanning in een van onze hotelkamers. Van Alkmaar tot Tokio, van de junior suite tot de royal suite. Weet jij in welke belevingswereld je wilt overnachten? Ontdek alle kamers via Hotel Heer Hugo.

Wil je graag het centrum van Heerhugowaard ontdekken? Dan ben je vast gelukkig dat we op loopafstand van het centrum zitten. Wil je vanuit Heerhugowaard naar de bekende kaasmarkt in Alkmaar? Ga dan met de trein, het station ligt op steenworp afstand van het hotel. Wil je verder richting de kust? Pak dan de auto en geniet in Bergen, een pittoresk kunstenaarsdorp dat grenst aan de duinen, niet ver van het strand!

Hotel Heer hugo

Bij Hotel Heer Hugo kun je lekker ontspannen in een van de belevingswerelden. Al de kamers bij Jules zijn voorzien van een bad, douche, toilet, televisie en Wi-Fi. Voer bovenaan de pagina de gewenste datums in en check onze beschikbaarheid en kamers.

Restaurant Gewoon lekker
Ontbijt, lunch of avondeten? Bij Heer Hugo kun je altijd bourgondisch genieten… met lekkere gerechten!
Rivièra Maison

Heer Hugo ademt de sfeer van Rivièra maison. Ontbijt, lunch of diner? Met deze sfeer is elke gelegenheid een unieke beleving waarbij genieten natuurlijk het allerbelangrijkst is! Kom jij een glimp van Hotel Heer Hugo opvangen?

Design & creatie: Mayflower Reclame